Team


Antoine van BallegooijenAntoine van Ballegooijen

Van je passie je werk maken, wie wil dat nu niet? Begonnen in 1988 als rally official bij Raco Valkenswaard en nu eerste bestuurder van de Mitsubishi Lancer EVO X. Met Antoine kun je afspraken maken, want hij komt ze altijd na. Zelf maakt hij het liefst een afspraak met Michèle Mouton, want “wat kan die meid goed sturen!”.

antoine@rtbrabant.nl


Johan FindhammerJohan Findhammer

Johan is in 1981 begonnen als rally official. Bij Rally Team Brabant is hij tweede bestuurder / navigator van de Mitsubishi Lancer EVO X. Johans favouriete automerk is een Audi Quattro S1. Als je nog meer van Johan wil weten, neem dan contact met hem op, want “je kunt alles aan mij vragen”.

johan@rtbrabant.nl


Grard SmetsersGrard Smetsers

Eigenlijk was er geen ontkomen aan de rallywereld voor monteur Grard. Jarenlang woonde hij aan de route van de ELE Rally. Bovendien sleutelt deze elektrotechneut in zijn vrije tijd graag aan auto’s. ‘Ik vind rally en rallycross heel mooie sporten om te zien en te beleven.’ Zijn motto (en ook dat van zijn grootvader): je kunt alles zelf maken. Dat is de instelling!


Vincent van HoofVincent van Hoof

In de polonaise sleutelen aan auto’s is wat Vincent het liefste doet. Als fervent carnavalsvierder weet hij elke wagen om te toveren tot een pareltje. En dat kunnen we goed gebruiken in het Rally team. Naast sleutelen kan hij een race van F1 zeker niet missen en crosst hij zelf ook graag door de bochten met zijn mountainbike. Gezelligheid staat garant met aanwinst Vincent in het team!


Jard TeunissenJard Teunissen

Een echte doorzetter, die wel extra gas geeft als het gaat om oplossingen bedenken. Het is alles of niets! Een makkelijke uitdaging, nee, daar ziet Jard niets in. Dan kan iedereen die uitdaging wel aan gaan. De moeilijke uitdaging aangaan, dan lever je de beste prestaties. En dat is precies zijn aandeel bij ons in het Rally Team! ‘’Ik zit hier volledig op mijn plek’’, vertelt hij met trots!


Sjoerd ReijnenSjoerd Reijnen

Ronkende motoren en piepende banden klinken Sjoerd als muziek in de oren. ''Hooning is not a crime'', zoals hij het zelf zegt. Zo denkt zijn favoriete rallyrijder Ken Block er ook duidelijk over. Voor Sjoerd is het niet gek als muziek maken en sleutelen aan auto's je favoriete bezigheden zijn! Hij was dan ook maar wat blij toen hij de kans kreeg om zich bij Rally Team Brabant aan te sluiten. Teun KropsTeun Krops

Met volle vaart over de finish scheuren, dat deed Teun wel vaker tijdens het spelen van een rally videogame. Zijn interesse voor rally auto’s bleef daar niet bij. Met zijn gedrevenheid om nieuwe dingen te leren stroomde hij via school bij ons in het team. “Je leeft maar een keer, dus doe wat je kan”, slaat terug op zijn favoriete Rallyrijder Sébastien Loeb, die maar liefst 9x achter elkaar wereldkampioen werd. Kijk, daar zien wij ook wel wat in!


Marion TimmermanMarion Timmerman

Marion gaat over de centen. Als penningmeester zorgt ze ervoor dat de financiële zaken van Rally Team Brabant niet uit de bocht vliegen. De liefde voor de rally werd bij Marion aangewakkerd door een andere liefde: haar man. Ze is een trouwe rally fan en zorgt voor de mooiste actiefoto’s!

marion@rtbrabant.nl


Patrick van der SommenPatrick van der Sommen

Voor alles omtrent PR & Communicatie moet je bij Patrick zijn. Als eigenaar van Sterk Reclamebureau en als groots fan van zijn rallyteam is hij altijd druk in de weer. Een autoliefhebber? Jazeker!
Het asfalt is Patricks beste vriend, zeker als daar bolides met 300 km p/u overheen scheuren. Die passie heeft hij doorgegeven aan zijn zoontje Jorg. Zijn eerste woordje was: BMW.

patrick@rtbrabant.nl


Lisa van VijfeijkenLisa van Vijfeijken

''Klaar voor start...'' En daar scheurt onze motormuis weg bij de stoplichten. Het snelle optrekken met een kort pookje in haar kleine Swift doet ze maar al te graag. En haar baas (Patrick) uitdagen dat ze van hem wint met karten durft ze wel aan. Ze heeft niet snel schrik en pakt haar kansen wel. Bij Rally Team Brabant zorgt Lisa voor de communicatie naar buiten. Al wil ze ook wel een keer mee driften tijdens een rally race...