Sponsor worden

Bent u een ondernemer met liefde voor rallysport? Of een werknemer met veel overtuigingskracht? Maak dan geen geheim voor uw passie en word sponsor van Rally Team Brabant.
 

Als sponsor staat u dicht bij de rallysport en de beleving eromheen, maar het levert ook voordelen op voor uw merk en business. Gelooft u net als ons in zorgvuldig doordachte groei en minimale risico’s? Kies dan voor Rally Team Brabant! De voordelen van sponsoring:

netwerk-club_0.pngNetwerkmogelijkheden met (potentiële) klanten

Op ons serviceterrein hebben we een VIP accommodatie waar onze sponsoren onderling kunnen netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Het is ook mogelijk om met een bestaande netwerkclub het serviceterrein te bezoeken. Zo combineren we het zakelijke met het aangename!

Als sponsor heeft u bovendien de mogelijkheid om in overleg een event of sponsordag te organiseren. We kunnen bijvoorbeeld het terrein bij Eurocircuit afhuren voor testritjes of een race- of rallyclinic organiseren.

 

Relatiebeheer_0.pngRelatiebeheer

Heeft u relaties die uw passie voor autosport delen? Dit is de ideale mogelijkheid om de binding met uw klanten en andere relaties te versterken. Wat dacht u van een gezellige en sportieve dag op het rallyterrein, met als hoogtepunt een bezoek aan de VIP accommodatie op ons serviceterrein?

Wilt u helemaal goed uitpakken? Rally Team Brabant zorgt ervoor dat u met uw relatie een dagje kunt meerijden in een lokale rally als navigator. Wij zorgen voor een daglicentie en u kunt de rallysport van dichtbij meemaken. Maar pas op: u raakt besmet!

 

Merkbekendheid.pngMerkbekendheid

Als u sponsor wordt levert dat natuurlijk ook bekendheid op voor uw merk. We bieden tal van mogelijkheden om uw merk meer zichtbaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bestickering rallyauto

  • Logo op teamkleding

  • Boarding tijdens rally’s

  • Logo op website Rally Team Brabant

  • RTL Rally Report (minuten inkopen is optioneel en hier zijn meerkosten aan verbonden)

  • De Rally Team Brabant auto gebruiken als prop (of in uw eigen communicatie)

  • Mogelijkheid om te samplen op het rallyterrein met uw product

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op en we maken graag een sponsorpakket voor u op maat.

 

Button_Sponsor.jpg