een van onze nieuwe teamleden: Rick de Korte

Ik ben Rick de Korte, 26 jaar en ik woon in Hapert. Afgelopen zomer kwam ik per toeval in contact met Rally Team Brabant. Toen ik meer informatie over het team ontving en een rondleiding in de werkplaats kreeg, was mijn interesse voor de rally gewekt. Dus toen me gevraagd werd of ik wilde bijdragen aan Rally Team Brabant was het antwoord al snel duidelijk. Enkele weken later ging ik als monteur aan de slag.

Van jongs af aan ben ik al bezig met techniek en heb ik een passie voor (snelle) auto's. Tweeënhalf jaar geleden rondde ik dan ook mijn bachelor Automotive engineering af. Ik vind het daarom heel mooi dat ik nu de kans krijg om mijn kennis en ervaring toe te passen binnen deze geweldige sport, en zo het team te versterken.

De afgelopen maanden heb ik al erg veel kunnen leren van de auto en het team. De jongens zijn allemaal erg gedreven en weten waarover ze praten. Gedurende de sleutelavonden gaat het er dan ook vaak serieus aan toe, maar tussentijds ontbreekt een lolletje zeker niet!

Nu het winterseizoen bijna voorbij is en de Evo gereedstaat om te gummen, kan ook ik niet meer wachten. Er staat een nieuwe uitdaging voor mij klaar, en hopelijk worden we met het nieuwe team de nummer één van 2016!

A 15 maart 2016