Stg. RallyTeam Brabant

Stg. RallyTeam Brabant is een stichting met als doelstelling het promoten en uitdragen van de autosport in het algemeen en de rallysport in het bijzonder. Om aan deze doelstellingen te voldoen, probeert de stichting haar doel te behalen door middel van de volgende activiteiten:

  • Het opleiden en begeleiden van talent in diverse vormen van de autosport en daarnaast het mogelijk maken van deelnemen aan wedstrijden, trainingen en demonstratiedagen.
  • Het beschikbaar stellen van alle mogelijke materialen waaronder (rally- & rallycross-)auto’s.
  • De begeleiding van monteurs, coureurs en sponsorwervers die hun intrede willen maken in de autosport.
  • Het beheer en het beschikbaar stellen van diverse faciliteiten zoals sleutelruimte, servicevoertuigen, auxiliary voertuigen en slaap- & verblijfgelegenheid.
  • Het beheer en de begeleiding van service- & onderhoudsteams.
  • Alle wettelijke middelen die aan het doel kunnen bijdragen.

Eén van de actuele projecten is de Rookie Junior Experiënce. Hierbij krijgen junioren (14-17 jaar) de kans om 1 á 2 wedstrijden te rijden in een rallycross-wedstrijd. Dit met als doelstelling de junioren uit de kartsport richting de rensport, in het spoor te brengen richting de rally-(cross). Mocht u van deze activiteiten meer willen weten, kijk dan op: https://www.rookie-rrc.nl/junior-experience

Op dit moment probeert Stg. RallyTeam Brabant een ANBI-status te behalen.

Mocht u meer willen weten van Stichting Rallyteam Brabant, neem dan contact op via ons contactformulier of via:

Stg. RallyTeam Brabant
pa. Hooibeemd 1A
5705 DD Helmond
+31 (0)492 745 154